Waarom Extercatte Energy voor uw zakelijke zonnepanelen?

Wij zijn uw partner in het leveren van hoge kwaliteit zonnesystemen voor uw bedrijfspand.

Bij Extercatte Energy bent u gegarandeerd van een deskundig advies, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service. Wij bieden u een totaalconcept voor uw zonnesysteem. Met onze uitgebreide productkennis en nauwe samenwerking met onze vaste installatiepartners en onderaannemers leveren wij een totaalconcept vanuit de wens van de klant.

Voordelen van zonnesystemen:

  • Bespaart op energiekosten
  • Goed voor het milieu
  • Ze genereren schone energie, verlagen de C02- uitstoot
  • Weinig onderhoud, lange levensduur

Zonnepanelen op uw bedrijfspand

Heeft u één of meerdere bedrijfspanden of andere zakelijke opstallen met een relatief groot dakoppervlak? Dan zijn zonnepanelen zeer interessant voor u en uw bedrijf! U kunt uw eigen stroom opwekken en bespaart daarmee aanzienlijk op uw energiekosten of u kunt hiermee geld verdienen door stroom terug te leveren aan het net. Daarnaast kunt u subsidies krijgen, aangezien de overheid zonnepanelen op bedrijfspanden stimuleert. Wilt u hier meer informatie over? Extercatte Energy biedt u een helder, uitgebreid en op maat gemaakt advies over de mogelijkheden.

Koopsysteem of lease systeem

U heeft bij ons de keuze uit een koopsysteem (eenmalige aanschafkosten) of een lease systeem (betalingen in termijnen) bij de aanschaf van uw systeem. Extercatte Energy bekijkt samen met u de mogelijkheden en kan u hierbij uitgebreid informeren en adviseren.

Subsidies

Bedrijven kunnen onder bepaalde voorwaarden profiteren van verschillende soorten subsidies. Bij uw aanvraag zal Extercatte Energy uw subsidie mogelijkheden uitgebreid met u doornemen en kan u ondersteunen bij de belangrijke aandachtspunten van het aanvraagtraject van deze subsidies. Ook hebben wij de mogelijkheden voor u alvast op een rij gezet in onze subsidiewijzer.

Planning

U ontvangt pas subsidie als de meter loopt, dus zodra u daadwerkelijk stroom terug levert aan het net. Daarom houden wij de tijd tussen de aanvraag en de daadwerkelijke oplevering voor u zo kort mogelijk. Wij werken volgens een strakke, duidelijke en realistische planning gedurende het gehele traject, geheel afgestemd op uw situatie; van subsidie aanvraag tot enmet aansluiting op het net. Wij informeren u bij iedere stap dan ook uitgebreid over onze werkwijze en documenteren alles zorgvuldig. Dit is belangrijk voor zowel uw verzekeringsmaatschappij als eventueel andere partijen die te maken hebben met uw zonnesysteem. Denkt u hierbij aan de volgende documenten: legplannen, kabelberekeningen, keuringsrapporten en inventarisatielijsten.

Montage tot wel 1000 panelen per 8 dagen

Ons uitgangspunt bij de montage van uw zonnesysteem is om uw bedrijfsactiviteiten zo minimaal mogelijk te verstoren en dit ziet u terug in onze werkwijze. Wij zijn erg flexibel en efficiënt bij de montage en oplevering van uw zonnesysteem; met onze eigen vrachtwagens, kranen en vaste montageteams zijn wij in staat om bij de juiste weersomstandigheden maar liefst 1000 panelen per 8 werkdagen op te kunnen leveren. Ook schakelen wij snel wanneer de situatie dit verlangt en kunnen wij met onze planning door korte communicatie lijnen en vaste contactpersonen snel inspelen op veranderingen.

Minimale downtime bij aansluiting op het net

Wij overleggen met u wat het meest geschikte moment is om de hoofdinvoer van uw bedrijf uit te schakelen en welke voorbereidingen u hiervoor moet treffen. Denk hierbij aan maatregelen m.b.t. uw ICT systemen of alarmsystemen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de installatie op een correcte manier en met minimale onderbreking ingelast wordt om zo de continuïteit van uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren. In de ideale situatie ondervindt u geen enkele hinder of onderbreking van uw bedrijfsprocessen.

Garantie en service van Extercatte Energy

Extercatte Energy werkt standaard met hoge kwaliteit panelen en omvormers. Daarnaast werken wij met een vast team van installatiepartners en onderaannemers en beschikken wij over een eigen wagenpark voor het leveren en plaatsen van uw installatie. Hierdoor kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van de door ons geplaatste systemen.

Meerdere contractmogelijkheden

Wanneer u een onderhoudscontract met ons afsluit profiteert u bovendien van het periodiek onderhouden, keuren en monitoren van uw systeem. Hierbij moet u denken aan schoonmaak, reparatie- of vervangingswerkzaamheden, storingsonderhoud en calamiteitenservice. Hierin zijn diverse contractmogelijkheden voor handen.
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie? Neemt u dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.