Waarom Extercatte Energy voor uw zonnepanelen als particulier?

Wij zijn uw partner in het leveren van hoge kwaliteit zonnesystemen voor uw bedrijfspand.

Bij Extercatte Energy bent u gegarandeerd van een deskundig advies, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service. Wij bieden u een totaalconcept voor uw zonnesysteem. Met onze uitgebreide productkennis en nauwe samenwerking met onze vaste installatiepartners en onderaannemers leveren wij een totaalconcept vanuit de wens van de klant.

Voordelen van zonnesystemen:

  • Bespaart op energiekosten
  • Goed voor het milieu
  • Ze genereren schone energie, verlagen de C02- uitstoot
  • Weinig onderhoud, lange levensduur

Zonnepanelen particulier

Extercatte Energy is gespecialiseerd in het leveren en monteren van zonnepanelen voor de zakelijke, maar ook voor de particuliere klant. Wij leveren kwaliteits zonnesystemen met een snelle montage, levering en service voor een marktconforme prijs. Wil u ook zonnepanelen aanschaffen en zo uw eigen groene energie opwekken? Voor advies, levering, montage, installatie, ondersteuning met de BTW- terruggave en goede service bent u bij Extercatte Energy aan het juiste adres. Beniewd naar wat wij voor u en uw woning kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie over de BTW- terruggave die geldt voor u als particulier? Lees dan verder op onze informatie pagina.