Sport Accomodatie

Extercatte Energy staat garant voor een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding en hoogwaardige producten voor verscheidene sportaccomodaties. Bij het plaatsen van LED- verlichting neemt Extercatte Energy de wens van de klant als basis en houden we desgewenst rekening met de richtlijnen van sportfederaties, zoals; NOC*NSF, KNVB, KNHB, KNTB, etc. Hierdoor kunnen wij voldoen aan de individuele wensen van een vereniging of mogelijkheden van een accomodatie en een totaaloplossing bieden voor elke unieke situatie.

Vervangen, verbeteren of uitbreiden

Heeft u een bestaande sportaccomodatie en wilt u de huidige verlichting vervangen, verbeteren of uitbreiden? Extercatte Energy weet met de juiste LED- verlichting en positionering een besparing te realiseren van minimaal 50% met behoud van de lichthoeveelheid. Ook is het uiteraard mogelijk om het gemonteerde vermogen te behouden en een grotere lichthoeveelheid te realiseren, wij denken hierin graag met u mee.

Interesse gekregen? Of nieuwsgierig geworden naar wat Extercatte Energy kan betekenen voor uw sportaccomodatie? Neem vrijblijvend contact op met ons. Zie ook onze projecten.

Waarom Extercatte Energy voor LED-verlichting van sportaccomodaties?

Wij zijn uw partner in het leveren van hoge kwaliteit LED-verlichting van sportaccomodaties.

Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van LED- verlichting voor alle aspecten binnen sportaccomodaties. Bij Extercatte Energy bent u gegarandeerd van een deskundig advies, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service en nazorg. Met onze uitgebreide productkennis en nauwe samenwerking met onze vaste installatiepartners en onderaannemers leveren wij een totaalconcept vanuit de wens van de klant.

Voordelen van LED- verlichting op een rijtje:

  • Energiebesparing van minimaal 50%
  • Langere levensduur
  • Gelijkmatige verlichting van werkplekken