Retail

In de retail sector staat een goede presentatie van uw producten voorop. De eerste indruk die klanten hebben van het product is vaak doorslaggevend voor de aankoop. Extercatte Energy zorgt ervoor dat uw product nog beter gepresenteerd wordt door u te adviseren over de beste LED- verlichting. Denk hierbij aan de kleur van de verlichting, helderheid, kleurechtheid (CRI), lichthoeveelheid, etc.

In de retail sector wordt, naast de standaard verlichting, veel gebruik gemaakt van spotlights die veel energie verbruiken en vaak vervangen moeten worden. De gemiddelde levensduur van een LED- spotlight ligt hoger dan die van gewone spotlights. Daarnaast kan een energiebesparing van wel 70% behaald worden als deze gewone spotlights vervangen worden door LED- spotlights. Deze LED- verlichting is duurzamer en vergt gemiddeld genomen minder onderhoud.

Ca. 80% van de totale energiekosten binnen de retail sector komt door de verlichting. Verlichting binnen de retail sector speelt dus een grote rol. Hier valt dus nog flink te besparen door het plaatsen van LED- verlichting.

Naast deze LED verlichting bieden wij ook moodlights aan. Het gebruik van Moodlights is een up-coming trend op het gebied van sfeer LED- verlichting. Met een subtiele achtergrondverliching, sfeervolle bovenverlichting of opvallende randverlichting creëert u direct de gewenste sfeer en ambiance.

Met één druk op de knop heeft u de gewenste sfeer in uw winkel, bij uw displays of in uw showroom. Extercatte Energy biedt u een ruim assortiment met onbegrensde mogelijkheden en toepassingen waaronder het plaatsen en toepassen van moodlights. Van bekabelde systemen tot volledig draadloos met remote control.

Interesse gekregen? Of nieuwsgierig geworden naar wat Extercatte Energy kan betekenen voor uw winkelpand of showroom? Neem vrijblijvend contact op met ons. Zie ook onze projecten.

Waarom Extercatte Energy voor LED-verlichting in de retail?

Wij zijn uw partner in het leveren van hoge kwaliteit LED-verlichting voor de retail sector.

Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van LED- verlichting voor alle aspecten binnen de retail sector. Bij Extercatte Energy bent u gegarandeerd van een deskundig advies, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service en nazorg. Met onze uitgebreide productkennis en nauwe samenwerking met onze vaste installatiepartners en onderaannemers leveren wij een totaalconcept vanuit de wens van de klant.

Voordelen van LED-verlichting op een rijtje:

  • Energiebesparing van minimaal 50%
  • Langere levensduur
  • Gelijkmatige verlichting van werkplekken
  • Onderhoudsarm