Preventie

Bij preventieverlichting ligt de focus vooral op het beschermen van uw eigendommen, maar tegelijkertijd kunt u daar ook besparen in de verlichtingskosten. De juiste hoeveelheid verlichting en belichting zorgt ervoor dat uw terrein in het donker niet interessant is voor ongewenste bezoekers. Het aanlichten van gebouwen en voorterreinen is een goede manier om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak of ander ongewenst bezoek. Wanneer u gebruik maakt van hoogwaardige LED- verlichting bent u verzekerd van duidelijk belichte beeldopnames bij het gebruik van bewakingssystemen of camera's.

Extercatte Energy kan u een duidelijk beeld schetsen over de mogelijkheden en de beste opties binnen preventieverlichting voor uw bedrijfspand of woning. Voor een optimale situatie bekijken wij samen met u wat er nodig gaat zijn. Het aantal te plaatsen lichtbronnen en de positie hiervan is erg belangrijk. Daarnaast levert Extercatte Energy ook de nodige lichtmasten van diverse hoogtes en andere benodigdheden voor het plaatsen van de lichtbronnen.

Naast deze LED verlichting bieden wij ook moodlights aan. Het gebruik van Moodlights is een up-coming trend op het gebied van sfeer LED- verlichting. Met een subtiele achtergrondverliching, sfeervolle bovenverlichting of opvallende randverlichting creƫert u direct de gewenste sfeer en ambiance.

Interesse gekregen? Of nieuwsgierig geworden naar wat Extercatte Energy kan betekenen voor uw bedrijfspand of woning? Neem vrijblijvend contact op met ons. Zie ook onze projecten.

Waarom Extercatte Energy voor uw preventie LED-verlichting?

Wij zijn uw partner in het leveren van hoge kwaliteit LED-verlichting voor preventieverlichting.

Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van LED- verlichting voor alle aspecten binnen preventieverlichting. Bij Extercatte Energy bent u gegarandeerd van een deskundig advies, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service en nazorg. Met onze uitgebreide productkennis en nauwe samenwerking met onze vaste installatiepartners en onderaannemers leveren wij een totaalconcept vanuit de wens van de klant.

Voordelen van LED- verlichting op een rijtje:

  • Energiebesparing van minimaal 50%
  • Langere levensduur
  • Gelijkmatige verlichting van werkplekken
  • Onderhoudsarm