Openbare ruimtes

Wij bieden een passend advies voor LED- verlichting in openbare ruimtes, denk hierbij aan fietsenstallingen, parkeergarages, openbare toiletten, bus- en treinstations, kleedkamers, entrees, etc. Verhoog de sociale veiligheid en verkeersveiligheid met LED lampen voor openbare verlichting en straatverlichting.

Goed zicht, dus goede verlichting is erg belangrijk in deze ruimtes. Wij kunnen hiervoor zorgen! Daarnaast denken wij verder, aangezien veiligheid voorop staat in zulke ruimtes. In veel van deze ruimtes is er geen direct, of slechts beperkt toezicht. Om die reden is het ook erg belangrijk dat de verlichting slagvast en bestand is tegen vandalisme. Wij kunnen hierin adviseren en verzorgen zo de beste verlichting die nodig is in openbare ruimtes.

Interesse gekregen? Of nieuwsgierig geworden naar wat Extercatte Energy kan betekenen voor uw openbare ruimtes? Neem vrijblijvend contact op met ons. Zie ook onze projecten.

Waarom Extercatte Energy voor LED- verlichting in openbare ruimtes?

Wij zijn uw partner in het leveren van hoge kwaliteit LED- verlichting voor openbare ruimtes.

Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van LED- verlichting voor alle aspecten bij openbare ruimtes. Bij Extercatte Energy bent u gegarandeerd van een deskundig advies, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service en nazorg. Met onze uitgebreide productkennis en nauwe samenwerking met onze vaste installatiepartners en onderaannemers leveren wij een totaalconcept vanuit de wens van de klant.

Voordelen van LED- verlichting op een rijtje:

  • Energiebesparing van minimaal 50%
  • Langere levensduur
  • Gelijkmatige verlichting van werkplekken
  • Onderhoudsarm