Onderwijs

Extercatte Energy heeft voor de sector onderwijs een hoogwaardige lijn opgezet die specifiek voldoet aan de gestelde eisen voor verlichting in het onderwijs. Wij voeren een gedetailleerde lichtmeting uit en gaan hierbij uit van de minimale situatie voor het meest optimale resultaat.

Speciaal voor deze sector bieden wij producten aan die geheel volgens de eisen en voorwaarden van Extercatte Energy geproduceerd worden. Door deze nauwe samenwerking met de fabrikant lopen wij voorop in LED- verlichting voor scholen. Wij zijn hierin ook actief betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen en wettelijk gestelde eisen.

Extercatte Energy schrijft voor elke onderwijsinstelling een eigen lichtplan waarbij gekeken wordt naar elke ruimte binnen het gebouw, elk klaslokaal, maar ook de kantoorruimtes, leesruimtes, onderzoekruimtes, kantines en sanitaire ruimtes. Via DIAlux maken wij een passend lichtplan waarbij elke ruimte tot zijn recht komt. Daarnaast wordt er minimaal 50% bespaard aan stroomverbruik bij het gebruik van onze LED- verlichting.

Aangezien verlichting een grote rol speelt binnen het onderwijs, vinden wij het ontzettend belangrijk dat dit goed opgeleverd wordt. De juiste verlichting kan zorgen voor betere leerprestaties en hogere, verbeterde concentratie. Daar waar verouderde, knipperende, brommende, (TL-) verlichting met kleurverschil kan zorgen voor gezondheidsklachten en slechtere concentratie.

Interesse hierin gekregen? Of nieuwsgierig geworden naar wat Extercatte Energy kan betekenen voor uw onderwijsinstelling? Neem vrijblijvend contact op met ons. Zie ook onze projecten.

Waarom Extercatte Energy voor LED-verlichting in het onderwijs?

Wij zijn uw partner in het leveren van hoge kwaliteit LED-verlichting in het onderwijs.

Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van LED- verlichting voor alle aspecten binnen uw onderwijsinstelling. Bij Extercatte Energy bent u gegarandeerd van een deskundig advies, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service en nazorg. Met onze uitgebreide productkennis en nauwe samenwerking met onze vaste installatiepartners en onderaannemers leveren wij een totaalconcept vanuit de wens van de klant

Voordelen van LED- verlichting op een rijtje:

  • Energiebesparing van minimaal 50%
  • Langere levensduur
  • Gelijkmatige verlichting van werkplekken
  • Onderhoudsarm