Kantoor

Een goed verlichte werkplek is van groot belang en een must voor u en uw werknemers. Wij voeren een gedetailleerde lichtmeting uit en gaan hierbij uit van de minimale situatie voor het meest optimale resultaat. Wij spreken uit eigen ervaring wanneer wij stellen dat het plaatsen van LED- verlichting van Extercatte Energy leidt tot een prettigere werksfeer, hogere productiviteit en verminderd ziekteverzuim.

De juiste verlichting kan zorgen voor hogere, verbeterde concentratie. Daar waar verouderde, knipperende, brommende, (TL-) verlichting met kleurverschil kan zorgen voor gezondheidsklachten en slechtere concentratie. Bij het plaatsen van de LED- verlichting houdt Extercatte Energy altijd rekening met meerdere factoren, zoals de functionaliteit, daglicht, persoonlijke voorkeur. Wij stellen altijd de wens van de klant voorop.

Naast deze LED verlichting bieden wij ook moodlights aan. Het gebruik van Moodlights is een up-coming trend op het gebied van sfeer LED- verlichting. Met een subtiele achtergrondverliching, sfeervolle bovenverlichting of opvallende randverlichting creƫert u direct de gewenste sfeer en ambiance.

Interesse gekregen? Of nieuwsgierig geworden naar wat Extercatte Energy kan betekenen voor uw kantoor? Neem vrijblijvend contact op met ons. Zie ook onze projecten.

Waarom Extercatte Energy voor LED-verlichting in uw kantoorruimte?

Wij zijn uw partner in het leveren van hoge kwaliteit LED-verlichting uw kantoorruimte.

Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van LED- verlichting voor alle aspecten binnen uw kantoorruimte. Bij Extercatte Energy bent u gegarandeerd van een deskundig advies, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service en nazorg. Met onze uitgebreide productkennis en nauwe samenwerking met onze vaste installatiepartners en onderaannemers leveren wij een totaalconcept vanuit de wens van de klant.

Voordelen van LED- verlichting op een rijtje:

  • Energiebesparing van minimaal 50%
  • Langere levensduur
  • Gelijkmatige verlichting van werkplekken
  • Onderhoudsarm