Industrie

Voor de industriële sector biedt Extercatte Energy u een zeer professionele en flexibele service voor ombouw, vervanging en/of onderhoud. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten alsmede de levering ervan. Wij zullen u dan ook voorzien van een helder en transparant advies. Wij begrijpen als geen ander dat het onderbreken van het productie- en werkproces u veel tijd en geld kost. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om onze werkzaamheden uit te voeren op een moment dat u het beste uitkomt, ook wanneer dit ‘s nachts is!

Naast dat LED- verlichting kostenbesparend is voor de industriële sector, is het ook van belang dat u goed voorgelicht wordt over de (on)mogelijkheden en wij bij Extercatte Energy zijn hierin gespecialiseerd. Wij kunnen u een passend advies geven voor de verschillende industriële ruimtes binnen uw bedrijf zodat u de beste verlichting krijgt en u verzekeringstechnisch ook goed geïnformeerd bent.

Interesse gekregen? Of nieuwsgierig geworden naar wat Extercatte Energy kan betekenen voor uw bedrijfhal? Neem vrijblijvend contact op met ons. Zie ook onze projecten.

Waarom Extercatte Energy voor industriële LED- verlichting?

Wij zijn uw partner in het leveren van hoge kwaliteit industriële LED- verlichting.

Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van LED- verlichting voor alle aspecten van uw industriële ruimtes. Bij Extercatte Energy bent u gegarandeerd van een deskundig advies, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service en nazorg. Met onze uitgebreide productkennis en nauwe samenwerking met onze vaste installatiepartners en onderaannemers leveren wij een totaalconcept vanuit de wens van de klant.

Voordelen van LED- verlichting op een rijtje:

  • Energiebesparing van minimaal 50%
  • Langere levensduur
  • Gelijkmatige verlichting van werkplekken
  • Onderhoudsarm