Horeca

Verlichting is een belangrijk onderdeel van de sfeer binnen een horecabedrijf! Maar ook veiligheid staat hier voorop. Extercatte Energy biedt hittebestendige, sfeervolle en dimbare LED-verlichting, lampen en spots voor de horeca.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan LED- verlichting, controllers, truss- en sfeerverlichting. Extercatte Energy biedt hierin een totaalconcept aan en kan u voorzien van passend en uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden en toepassingen.

Naast deze LED verlichting bieden wij ook moodlights aan. Het gebruik van Moodlights is een up-coming trend op het gebied van sfeer LED- verlichting. Met een subtiele achtergrondverliching, sfeervolle bovenverlichting of opvallende randverlichting creƫert u direct de gewenste sfeer en ambiance.

Interesse gekregen? Of nieuwsgierig geworden naar wat Extercatte Energy kan betekenen voor uw horecaonderneming? Neem vrijblijvend contact op met ons. Zie ook onze projecten.

Waarom Extercatte Energy voor LED-verlichting in uw horecaonderneming?

Wij zijn uw partner in het leveren van hoge kwaliteit LED-verlichting uw horecaonderneming.

Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van LED- verlichting voor alle aspecten binnen de horeca.Bij Extercatte Energy bent u gegarandeerd van een deskundig advies, hoge kwaliteit producten en een uitstekende service en nazorg. Met onze uitgebreide productkennis en nauwe samenwerking met onze vaste installatiepartners en onderaannemers leveren wij een totaalconcept vanuit de wens van de klant.

Voordelen van LED- verlichting op een rijtje:

  • Langere levensduur
  • Gelijkmatige verlichting van werkplekken
  • Onderhoudsarm