Extercatte Energy; een frisse kijk op energiebesparing!

Extercatte Energy is een dynamisch en professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in LED- verlichting en zonnesystemen. Oprichter Han Extercatte verkocht in 2000 zijn groothandel in installatiebenodigdheden en elektrische apparatuur, maar heeft altijd een grote passie gehouden voor energiebesparende maatregelen en CO2- reductie.

Deze passie wordt inmiddels ook gedeeld door de 2e generatie, Jeffrey Extercatte is ontzettend gedreven en enthousiast. Dit zorgt ervoor, in combinatie met de kwaliteitsontwikkelingen op de markt, dat Extercatte Energy is uitgegroeid tot een zeer deskundige en professionele partner voor al uw verlichtingsprojecten en zonnesystemen.


"Helder, transparant, open en eerlijk advies op basis van technische en praktische kennis. Dát is Extercatte Energy."

Extercatte Energy biedt haar klanten een totaalconcept, oftewel een turn-key oplossing, waarbij het gehele traject van A tot Z door ons verzorgd en ondersteund wordt. Denk hierbij aan besparingscalculaties , het maken van lichtberekeningen met Dialux, analyseren van 3D- situatieschetsen evenals levering, montage en nazorg. Ook kunnen we ontzorgen en advies geven in de BTW- teruggave voor de particulier en het aanvragen van subsidie. Het plaatsen van de zonnesystemen en LED- verlichting gebeurt op het moment dat het u uitkomt, zelfs wanneer dit ‘s nachts is.


"Met de turn-key oplossing van Extercatte Energy is het plaatsen van LED-verlichting voor u slechts een druk op de (licht)knop!"

Extercatte Energy biedt haar klanten ook de mogelijkheid en vrijheid om zelf de montage van de zonnesystemen of LED- verlichting te verrichten. Bijvoorbeeld wanneer een klant over een eigen technische dienst beschikt.


"Kwaliteit is bepalend voor eindresultaat"

Extercatte Energy levert producten van de allerhoogste kwaliteit en besteedt daarom veel tijd aan eigen onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste producten en laatste wijzigingen in wettelijke eisen en regels.

Wij werken nauw samen met diverse fabriekanten en leveranciers van LED- verlichting, die hun productie zoveel mogelijk binnen Europa houdt. Al deze producten zijn voorzien van keurmerken zoals KEMA/DEKRA, maar ook andere Europese keurmerken en certificaten zoals Lighting Industry Association (LIA). Daarnaast zit op al onze LED- producten twee tot vijf jaar fabrieksgarantie.

De zonnesystemen die wij leveren zijn van de allerhoogste kwaliteit. We werken met een vast team van partners waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen binnen de installatie, maar ook met de geleverde producten.


"Wens van de klant staat meer dan centraal"

De wens van de klant is niet ons uitgangspunt, maar ons startpunt! De wensen van onze klanten staan altijd voorop en wij denken graag actief met u mee om gezamelijk tot het beste resultaat te komen binnen het gehele traject. Extercatte Energy is uw rechtstreekse fabrikant, importeur, adviseur en leverancier. Wij hebben de technische en praktische kennis om u te voorzien van betrouwbare en transparante adviezen en kunnen u de beste kwaliteit leveren voor de marktconforme prijs.


"Extercatte Energy is zowel fabrikant, importeur, adviseur en leverancier: één partij die alles van A tot Z voor u regelt, zodat u er geen omkijken naar heeft."